Tuesday, 7 May 2013

Mimpi Yang Tak Pasti

Hai korang.. Salam. Nak tau tak , lately ni aku asyik mimpi yang bukan2 jew.. Setiap malam lah, kenapa ea? Aku rasa lately ni tidur aku tak sempurna tanpa mimpi.. Memang mainan tidur, tapi takut gak jadi kenyataan.. Adoi  .. Tak yah lah tau apa yang aku mimpi, penat nak list ,huhu.. Bye


If Suka Just Like n coment, If Tak I'm Cowy

Friday, 3 May 2013

Mari Mengaji :)


Nak tau tak apa yang aku rasa sekarang ni?
Dalam aku bosan2 nieh , 
aku macam terfikir baik aku mengaji..
Rasa dah lama sangat tak mengaji.
Aduhh , rindu rasanya..
Tapi , time berkobar nak mengaji tadi Muqqaddam n alQuran
lak tibe2 lupa letak mana ..
Besok akan ku mulai misi mencari nyaaaaaa...huhuhuhuhu..


If Suka Just Like n coment, If Tak I'm Cowy

Wednesday, 1 May 2013

Semakin Hari Semakin Bosan :(



Hai korang , dah lama tak menulis blog
(macam ade orang nak baca jer)
maklum lah tak tau ape nak tulis.
Takde yang menarik pun nak di tulis.
So , hari ni saje nak gatal2 tulis
sebabnya terlalu lah bosan...  :(
Nak menangis pun ade nie , hukhuk 
(tolong hempuk kepala aku dengan bantal).



Sebenarnya aku baru balik dari kedah,
stay rumah kak de aku .
Tolong dia buat tali barut , lumayan gak 
lah hasil nya tapi , 3 minggu je 
aku stay sana coz aku tak
berapa nak selesa n tak tahan nak
jauh2 ngan mak , hukhuk winduuuuu :(
(perasan anak manja , manja kayu api ade le)



Bila aku dah balik bidor , rasa macam
adoiii makin hari makin boring ..
Dont know what to do !! (amboii speaking peah)
Tengok tv bosan , al maklum lah
dah nak PRU13 ni , (ku rasa nak hempuk tv to 
dengan bantal). Buka internet every day 
memang dah tak tau lah nak buka ape dah..
Semua membosan kan bagi ku , hukhukhuk  :( 
Kan bagus kalau ada benda yang 
lumayan boleh di buat dengan internet ni ,
akak aku pun suruh cari idea nak wat pe..
BOLEH KORANG TOLONG ??? 






If Suka Just Like n coment, If Tak I'm Cowy