Monday, 12 November 2012

Tempahan Pertama




hai semua , lama nyer rasa tak update blog nieh ..
bukan ape , tak tau nak tulis ape ..
lau tulis pun korang nak bace ker?hihihi.
okey , semalam aku rase seronok sangat 
sebab ade orang tempah nak buat keychain..
yelah kan , penat aku tunggu orang tempah tapi , takde
pun yang sudi .. yang aku buat2 nieh pun 
takde yang laku .. jadi , nanti  aku upload lah pic2 nyer 
kat dalam blog nieh , so harap2 ade yang 
berkenan lah di hati korang yer ..
Bende yang aku maksudkan to ,alar craft felt to ..
ramai sangat orang buat da .. kan2 ..

okey , balik kepada tempahan to ..
aku buat sehari jer semalam da siap..
aku rasa da sampai pada tangan tuannya ..
tak banyak pun 10 biji.. boleh lah buat seharikan..
nieh dia tempahan to, snap dulu sebelum bungkus n send :D


If Suka Just Like n coment, If Tak I'm Cowy