Saturday, 9 February 2013

Funny Story !

Okey , nak tahu satu cerita lucu tak ?
Huhuhu , meh sini kakak2 cute , abang2 macho ,
adik2 tomey , makcik2 , pakcik2 , atuk2 , opah2 
n everyone. Meh duk depan laptop , dalam blog nana
yang cute mute nieh (naik lif tekan sendiri) :D.




Okey , masa hari rabu minggu lepas(6.02.13)
my mom de plan nak g ipoh,
nak cari kain tuk wat skirt kat kamdar ..
So , lepas meeting2 n da minta izin abah.
We all pun g pagi rabu tuh..
Naik lah kereta my mom yang cute to,
masa sampai kampar , time nak isi minyak ,
kereta to wat hal lak ..
Temperature kereta to naik..
Masing2 da cuak muka, hahha.
N my mom pun kol lah encik popai a.k.a anak angkt
merangkap kawan pada abang2 aku , merangkap 
pomen kereta. . :D
Encik popai to kate , cuba check air n benda yang
berkenaan kak cik check , semua nya okey.
Encik popai kate lagi maybe , kipas aircond dia
tak jalan.Dia cakap lau tak boleh gak nanti dia datang.
Lepas to kak cik pun hidup enjin , 
tiba2 dah okey ..We all pun
continue perjalanan pergi ipoh ..huhuuhu, 
U all know what ? sampai pekan ipoh ,
kereta to wat hal balik, temperature dia naik lagi.
Cuak lagi semuanya... haahhaha.
N kak cik berhenti kat tepi jalan.
Rupa2 nya tempat we all berhenti to ,
depannya betul2 kamdar. .alhamdulilah.
We all pun g shoping dulu , mane
tau dia rehat jap okey balik kereta to.




1 hour later !!
Lepas we all shoping, kereta to okey.
Jalan2 , cari jalan balik..
Tiba2 lak sesat, patah balik. .hahahaha...
Lepas dah jumpa jalan betul nak balik bidornya,
kereta to wat hal lagi ! hahahha.
Tersadai lah we all depan econsave , 
nasib dalam BHP.. Duduk lah we all kat situ
macam minta sedekah sambil
menunggu encik popai n the geng..
Dari pukul 2;30pm sampai lah
pukul 4;00, baru dia sampai..
Ingatkan da repair, elok lah dia 
rupa2 nya camto gak dia. .
My mom call balik encik popai to,
dia cakap lau naik lagi berhenti, kalau dah okey baru jalan..
Haahaha, kelakar betul. .We all sampai rumah pukul
8;00pm.. My mom cakap, dah macam pergi kelantan jer . .hahaha..
Pengalaman aku tak kan dapat lupakan 4ever !   :D

If Suka Just Like n coment, If Tak I'm Cowy

Setia Hujung Nyawa-Fiq ft Gjie (lyric)

buat masa nieh , nieh lah lagu favourite aku.
So, jom hayati liriknya sambil berkaroke !!  <3  
Lagu nieh OST setia hujung nyawa yang
kat tv3 tu. Aku tak cakap pun 
dah tentu 1 malaysia dah tau dah. KAN ?
Sweet gile kan cerita tu, i likeeee !! 
  
Aku tak bisa
Menidakkan rasa cinta
Meski ku tak bisa
Melupakan salahmu


Resah hati ku 
Maafkan diriku
Melukakan mu
Cinta jangan engkau pergi
Jauh dari diriku lagi
Sesungguhnya cinta kita
Setia ke hujung nyawa



Bila tersedar 
Betapa tulus cintamu
Biar apa pun yang menghalangnya
Takkan pernah bisa dari diriku 
Menjaga cintamu 



Tuhan tolonglah aku
Satukan aku dan dirinya selamanya
Cinta ku tetap disini
Tak kan pernah jauh darimuuu !
ENJOY !  :D

If Suka Just Like n coment, If Tak I'm Cowy

Saturday, 2 February 2013

Boring Day ! :(

Hi everyone , lama gila tak tulis entry ni.
Seriously , otak wa kosong cakap sama lu der. 
Hari ni memang hari tuk on9 , tengok tv
 n sleeping beauty tapi , takde lah sampai tak kemas
memang nak kena leter le.
 :D

If Suka Just Like n coment, If Tak I'm Cowy